Barbie’s ex over haar tv-verbod en deelname aan Temptation Island VIPS

En dat is heel wat anders dan de roddel die rondgaat.

Lees ook

Samantha de Jong, ook wel Barbie genoemd, is al een tijdje weg uit de televisiewereld, maar volgens de geruchten zou ze binnenkort een comeback maken. Er wordt gezegd dat ze mee gaat doen aan Temptation Island VIPS, maar ex-vriend Jeffrey Lake laat aan Party weten dat daar niets van waar is.

LEES OOK: ‘Barbie benaderd voor Temptation Island VIPS als verleidster’

Als we horen dat Barbie misschien mee gaat doen aan Temptation Island Vips kijken we daar allemaal niet echt raar van op. Ze is weer vrijgezel, het gaat beter met haar gezondheid en ze houdt van tv-aandacht. Toch lijkt er niets van deze roddel te kloppen. 'Samantha heeft een televisieverbod opgelegd gekregen van zowel de begeleiders van  Castle Craig als van Jeugdzorg', vertelt Jeffrey Lake aan Party. Bij Craig Castle kwam Barbie voor verslavingszorg.

Media

Ook al is Jeffrey Lake de ex van Samantha, hij geeft nog steeds om haar en baalt er dan ook enorm van dat ze nu steeds weer wordt gebeld door de media. 'Door dit gerucht staat de telefoon weer niet stil en duikt iedereen op het verhaal. Maar het is echt klinkklare onzin. Ze mag helemaal geen televisie meer doen.'

Instagram

Voor degenen die het al helemaal voor zich zagen dat Samantha weer op de buis zou verschijnen, kijk gerust op haar Instagram waar ze iedereen op de hoogte houdt van wat er in haar leven gebeurt. Maar verwacht haar niet in Temptation Island VIPS, of überhaupt op tv. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

BRON: PARTY, BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook