Hertogin Meghan uitgenodigd op bruiloft halfbroer

En de twee hebben helemaal niet zo'n goede band.

Lees ook

Hertogin Meghan's halfbroer Thomas Markle jr. laat aan Daily Mail weten in maart te trouwen met zijn verloofde Darlene Blount. Hij hoopt dat prins Harry en hertogin Meghan op zijn bruiloft zullen komen om de familiebanden te verbeteren.

LEES OOK: Jamie Oliver wilde koken op de royal wedding, maar werd genegeerd

Thomas jr. mocht, net als hertogin Meghan's vader Thomas, niet op de royal wedding komen in mei. De halfbroer van Meghan ziet zijn eigen bruiloft daarom als de perfecte gelegenheid om de familie weer samen te brengen. 'Het zou de familie weer bij elkaar kunnen brengen. Hopelijk komen Meghan en Harry en kunnen ze wat tijd doorbrengen met mijn vader.' Sinds hertogin Meghan trouwde met prins Harry heeft de hele familie geen contact meer met haar. 

Afwachten

Of het stel daadwerkelijk naar de bruiloft zullen komen is nog even afwachten. Thomas jr. had voordat Harry met Meghan trouwde namelijk geen goed woord over haar te zeggen. Hij riep zelfs ooit dat Harry niet met hertogin Meghan moest trouwen. 'Het kleine beetje beroemdheid is haar naar de bol gestegen. Het is nog niet te laat om het namaak sprookjeshuwelijk af te zeggen.' De twee zijn niet elkaars beste vrienden dus…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Niche Lifestyle® (@nichelifestyle) op

BRON: DAILY MAIL, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook