Zin in een nieuwe look? Probeer dit Louis Vuitton kapsel eens

Niet simpel en een beetje onpraktisch: wel heel gaaf.

Amerikaanse artiest Magnus Juliano liet eerder deze week weten graag voor Louis Vuitton te werken en ideeën te hebben voor het bedrijf. Hij maakte een foto met zijn haar volledig ingevlochten, met gigantische Louis Vuitton monogrammen aan de onderkant van de vlechtjes. Nice!

LEES OOK: Opgelet: dit Chanel-item wil iedereen in 2019 bemachtigen

Magnus stuurde creatief directeur Virgil Abloh via Instagram: 'Ik heb ideeën' en veel fans zijn er laaiend over. Op de foto staat de artiest met vlechtjes in zijn haar en niet zomaar wat vlechtjes. Aan de onderkant hangen kralen met daaraan gigantische Louis Vuitton logo's in veel verschillende kleuren. Dit kapsel is niet echt simpel en voor velen waarschijnlijk nogal onpraktisch, maar toch vonden meer dan tienduizend mensen de foto leuk en regende het reacties.

Afrika

In de eerste instantie wilde Magnus een ode brengen aan Louis Vuitton, met een knipoog naar zijn Afrikaanse achtergrond. Daar is invlechten en je kapsel versieren met juwelen namelijk een traditie. Het is nog even afwachten of we deze haarstijl binnenkort vaker gaan zien in ons eigen land…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Magnus Juliano (@magnusjuliano) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Magnus Juliano (@magnusjuliano) op

BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM

Laatste nieuws