Jamie Oliver wilde koken op de royal wedding, maar werd genegeerd

De chef-kok had zichzelf aangeboden een menu samen te stellen.

Lees ook

Chef-kok Jamie Oliver heeft zich vorig jaar, nog voor het huwelijk van prins Harry en hertogin Meghan, aangeboden om te koken op hun huwelijksreceptie. In de talkshow Sunday Brunch vertelde hij dat het stel hem destijds genegeerd heeft.

LEES OOK: In dit toprestaurant geniet je van vijftig gangen

Tijdens de talkshow ging het over het huwelijk van prins Harry en hertogin Meghan. Er werd gevraagd of één van de gasten in de show een uitnodiging had ontvangen voor de royal wedding in mei. Niemand had er een ontvangen, maar Jamie Oliver vertelde wel hij zichzelf had aangeboden om een menu samen te stellen op de hun huwelijksreceptie. 'Ik heb hen aangeschreven en beloofde hen om de beste Britse en Amerikaanse chefs samen te brengen en de catering te laten doen. Maar ik ontving geen antwoord. Dat is een echt gebeurd verhaal.'

Prijskaartje

Velen vroegen zich af of het prijskaartje van Jamie misschien te hoog was. Volgens Jamie zelf is dat onmogelijk, hij zou het namelijk voor niets doen. 'Ik had het gratis gedaan. Het zou een mooi moment geweest zijn. De beste brigade in de keuken ooit!' Wat dan wel de reden was dat hij niet mocht komen, is niet bekend.

BRON: SUNDAY BRUNCH, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook