Ooohm! Neefje Queen ziet het licht in India

Tussen alle macho-Windsors loopt een gevoelsmens los die alle asana's onder de knie heeft.

Lees ook

Pottenbakken, hiken, mediteren – Sam 'Hey Girl' Chatto (22) is echt de Ryan Gosling onder de royals. En hij kan je nu ook officieel de Zonnegroet leren.

Royal centennials die niet tot de eredivisie behoren, hebben het niet altijd makkelijk. Marius, de zoon uit een eerdere relatie van kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen, fladdert van het ene nietszeggende baantje naar het andere. En prins Nikolai van Denemarken hield na een paar weken de militaire academie al voor gezien, om het weer als model te proberen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Arthur Chatto (@artchatto) op

Zoekers genoeg, dus. Maar er zijn er ook die op een hoogst originele manier hun draai vinden. Samuel Chatto (links) is de zoon van lady Sarah Chatto en een kleinzoon van wijlen prinses Margaret, de zus van de Queen. Als 24ste in de lijn van troonopvolging hoeft hij zijn hoofd niet te breken op studies staatsrecht en kan hij zijn eigen ding doen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sam Chatto (@samchatto) op

En dat doet hij. In tegenstelling tot zijn macho broer Arthur, die gaarne met zijn biceps rolt, is Samuel dol op pottenbakken..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sam Chatto (@samchatto) op

…wat al de nodige fanfiction à la 'Ghost' heeft opgeleverd.'

Samuel zendt ook de nodige liefde de wereld in. Aaah…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? HAPPY VALENTINES DAY LOVERS ? Today I've been reminded that it's YOU and THIS WORLD that make my heart beat fast and make my blood run warm with LOVE and PEACE and JOY ?✨ EVERYTHING is beautiful and worthy of love, for, in loving, we are able to nourish our souls ? Today I felt love for the sun on my skin, the work that I did and the stones of the streets that I trod – what have you loved today? ? tb to sunset over the Dead Sea in Jordan ?? #blessed #loveanotherday #allyouneedislove #loveliftsusup #ortakesus400metresbelowsealevel #love #love #love #peace #joy #iloveyouall #listentomyheart #canyouhearitsing #wecouldbeheroes #imjustaboy #standinginfrontofthesea #askingittoloveme #adventure #travel #explore #live #dream

Een bericht gedeeld door Sam Chatto (@samchatto) op

…en zet zijn woorden graag kracht bij met hoofdletters, de schat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sam Chatto (@samchatto) op

 Geheel in stijl bracht hij zes weken door in India waarvan hij er vier spendeerde aan een training van 200 uur om yogales te mogen geven: "Hoewel ik niet direct plannen heb om les te gaan geven, was het ervaring vol openbaringen waar ik intens dankbaar voor ben."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sam Chatto (@samchatto) op

De andere twee weken trok hij door onder andere rond in de buurt van Himachal Pradesh, in de Himalaya: "Zes dagen rechtstreeks contact met de natuur, zonder wifi en onder de indruk van de ongekende schoonheid en complexiteit van de natuurlijke wereld. Het effect van deze omgeving op mijn stemming is onbeschrijfelijk. Natuur is zo powerful. Ik zal die dit jaar niet voor lief nemen. Op een jaar met een helder hoofd, een open hart en een ziel vol passie! Liefs, Sam."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Arthur Chatto (@artchatto) op

Het is echt een verschil van dag en nacht met zijn broer Arthur. Die er op zijn geheel eigen wijze óók mag zijn, toch? 

 

Openingsfoto © PA Images

Laatste nieuws

Zie ook