Luxemburg: Tessy sneert naar ex-schoonfamilie

Er gaat niets boven nog een beetje onkoninklijk natrappen.

Lees ook

Tessy Antony, voorheen Hare Koninklijke Hoogheid prinses Tessy van Luxemburg, heeft niets meer te verliezen sinds ze er in haar scheiding van prins Louis buitengewoon bekaaid vanaf kwam.

En wat doet een tikje gefrustreerd meisje dan? Ze reageert zich heerlijk passief agressief af op de socials, naar aanleiding van de verjaardag van de patriarch van de familie, die zijn 98ste verjaardag vierde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Theresa (@tessy_from_luxembourg) op

"Een fijne verjaardag voor het meest geweldige mens dat ik ken: ZKH Groothertog Jean van Luxemburg," schrijft ze in haar post. "Hij is de beste overgrootvader die ik me kan voorstellen voor mijn twee engeltjes. Gabriel en Noah (haar zonen) zijn erg close met hem, dat vind ik heel fijn voor hen. Hij was de enige die me vanaf de eerste dag met open armen en een warme omhelzing heeft ontvangen toen ik veertien jaar geleden bij de familie kwam. Dankzij hem heb ik me nooit als een vreemde gevoeld, maar altijd als familie. Een echt, echt vriendelijke ziel en een sterke man. Ik hou heel veel van hem."

Het feit dat Tessy alleen persbureaubeeld van de geliefde overopa kon vinden is veelzeggend over de vermeende hechte band die er tussen het drietal zou zijn. En verder helpt  het de onderlinge verhoudingen niet om je ex-schoonouders – die nog veel kosten voor Gabriel en Noah betalen, zoals hun schoolgeld en ziektenkostenverzekering – onder de bus te gooien. Maar goed, Tessy's wegen zijn wel vaker ondoorgrondelijk. En het is toch weer even een beetje áándacht. 

 

Foto's © ANP, PPE Agency

Laatste nieuws

Zie ook