Prinses Charlene: ‘Ik heb Superman al vaak moeten zoeken’

Je ziet het voor je: prinses de trap af, het paleis uit en zoeken in de bosjes naar een plastic pop.

Prinses Charlene van Monaco heeft een openhartig interview over haar gezinsleven gegeven aan Point de Vue, waaruit blijkt dat ze het erg druk heeft met het speelgoed van haar tweeling.

Prins Jacques en prinses Gabriella (4) gaan sinds kort naar school waar ze het erg naar hun zin hebben. "Gabriella springt zelfs op zaterdag enthousiast uit bed en is dan helemaal teleurgesteld dat er die dag geen school is," aldus Charlene die haar huiselijk leven omschrijft als "luidruchtig, met roffelende kindervoetjes en het geblaf van de honden."

Ze zegt dat "mijn man Albert het gelukkigst is als hij bij de kinderen is" en verklapt dat de tweeling voor kerst Marvel superhelden, Cinderella poppen, autootjes en verkleedkleren heeft gekregen.

"Ik sta regelmatig op superhelden, maar ik probeer zoveel mogelijk te repareren, terug te vinden wat de honden hebben verstopt of Superman te zoeken die over de rand van het balkon is gegooid 'om te zien of hij kan vliegen'," zegt ze. "Het is ook soms nodig speeltjes weer in elkaar te zetten, wat soms even tijd kost en vaak goed is voor wat tranen van ongeduld."

In het paleis gaat het er net zo toe als in het gemiddelde gezin met jonge kinderen: "Ik denk dat alle moeders, net als ik, wel eens de gevolgen meemaken van teveel snoep voor de kinderen, de overdosis suiker en de opwinding die dat oplevert."

 

Foto's © Palais Princier

Laatste nieuws