‘Barbie benaderd voor Temptation Island VIPS als verleidster’

Barbie is net terug uit de afkickkliniek maar alweer vol in het nieuws.

Lees ook

Barbie is net terug uit de afkickkliniek maar alweer vol in het nieuws. De vrouw die zich tegenwoordig liever Samantha de Jong noemt, zou gevraagd zijn voor Temptation Island.

LEES OOK: Shocking: zo ziet Barbie er zonder make-up uit

Barbie
Weekend weet te melden dat dat de blondine is gevraagd als verleidster voor het tv-programma Temptation Island Vips. Dat hebben verschillende bronnen rond de realityster laten weten. “Dat is toch niet te geloven”, vertelt een van de familieleden aan het blad. Een ander familielid laat weten dat Samantha heeft ingezien in de afkickkliniek in Schotland dat haar tv-werk haar mede in de problemen heeft gebracht. Barbie laat echter weten aan RTL Boulevard dat er ‘absoluut niets van waar is’. 

Michael van der Plas

Eerder deden al de geruchten dat haar ex Michael van der Plas aan het programma zal meedoen. Zijn partner Naomi meldde eerder op haar Facebookpagina dat de twee zich hebben opgegeven voor het tweede seizoen van Temptation Island Vips. “Zij wil dat graag. Zij wil weten of ik betrouwbaar ben.” Mogelijk is Barbie daarom dus benaderd om haar situatie compleet uit te melken.

Jeffrey Lake

Op dit moment lijkt het weer helemaal goed te gaan met Samantha de Jong. Ze lijkt gelukkig met Jeffrey Lake. Ze deelt foto’s met ‘haar maatje’ op haar Instagram. Bovendien laat ze een nieuwsbericht zien waar werd gesuggereerd dat de twee uit elkaar waren. “Nou Jeff, ze weten al meer te vertellen dan wij”, schrijft ze er bij. Hopelijk is De Jong nu echt gelukkig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samen met me maatje @jeffreylake

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook