Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen iedere zondag.

1. Deze Royals wensen je een Gelukkig Nieuwjaar!
Na de champagne, het zoenen en het koninklijk uitbuiken is het nu tijd voor wat royal nieuwjaarswensen. 

2. Vreugde en verdriet: het jaar van de Oranjes
Ze drukten duizenden handen en zwaaiden wat af. Een selectie van de mooiste foto's van koning Willem-Alexander en koningin Máxima in 2018. 

3. Lief! Pippa Middleton op vakantie met baby Arthur
Pippa Middleton, het zusje van de hertogin van Cambridge, viert Oud en Nieuw met haar man James Matthews én baby Arthur (11 weken) op het Caribische eiland St Bart.

4. 'Charlotte Casiraghi weer alleen'
Twee maanden na de geboorte van hun zoontje Balthazar zou Charlotte Casiraghi haar verloving hebben verbroken met Dimitri Rassam.

5. Meghan Markle laat net iets te veel los over uitgerekende datum
Sinds haar zwangerschap out in the open is, staat Meghan Markle nog meer in de spotlights. Iedereen wil van alles weten over de royal babywaardoor ze extra moet opletten met wat ze zegt. Al lukt dat niet altijd.

6. Máxima, koningin met een gouden randje
'Máxima de Holanda, la espectacular reina dorada' kopte Vanity Fair Spanje onlangs. En ze ís natuurlijk ook een vrouw met een gouden randje.

BEELDEN: ANP, BSR AGENCY, GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook