Meghan Markle laat net iets te veel los over uitgerekende datum

Is het dan toch eerder dan verwacht?

Lees ook

Sinds haar zwangerschap out in the open is, staat Meghan Markle nog meer in de spotlights. Iedereen wil van alles weten over de royal babywaardoor ze extra moet opletten met wat ze zegt. Al lukt dat niet altijd.

LEES OOK: 7x de leukste zwangerschapslooks van hertogin Meghan

Eerste Kerstdag

Traditiegetrouw bracht de koninklijke familie op Eerste Kerstdag een bezoek aan de St. Mary Magdalene kerk, waarbij het publiek massaal uitrukte om een glimp van de zwangere Meghan op te vangen.

Uitgerekend

Voor sommigen was het helemaal hun geluksdag. Meghan nam namelijk even de tijd om met een aantal mensen uit het publiek een praatje te maken. Uiteraard was de komst van de royal baby het gesprek van de ochtend en dus kwam de 37-jarige er niet onderuit om het een en ander los te laten. Al was het misschien net iets te veel van het goede. Meghan verklapte aan fotografe Karen Anvil er bijna te zijn, wat kan betekenen dat de mommy to be eerder is uitgerekend dan iedereen denkt.

Kensington Palace verkondigde namelijk dat Meghan en Harry in het voorjaar hun kindje zullen verwachten. Nu kan het zijn dat het tweetal iedereen om de tuin wil leiden om zo hopelijk in alle rust hun kindje te mogen verwelkomen. Al zal dat bij de Britse royals wel héél moeilijk worden…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door clothes diary (@clothes_diary_) op

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook