Eugene van Dun: “Connie is nog steeds mijn droomvrouw”

Eugene van Dun vindt Connie Witteman nog steeds zijn droomvrouw, zo vertelt hij in De Telegraaf.

Eugene van Dun vindt Connie Witteman nog steeds zijn droomvrouw, zo vertelt hij in De Telegraaf.

LEES OOK: Eugene van Dun verdrietig over breuk met Connie Witteman

Deze week werd bekend dat Eugene en Connie uit elkaar gaan, maar ook dat Eugene eigenlijk niet begreep waarom. Hij vertelde aan RTL Boulevard dat de breuk vooral van Connies kant kwam. "Ik heb hier niet voor gekozen. Laat dat duidelijk zijn. Er kan een persbericht de wereld in gestuurd worden, maar ik heb hier niet voor gekozen."

Droomvrouw

Hij hoopt nu dus ook op een hereniging. In een interview met De Telegraaf zegt hij dat de inbraak in hun woning in de zomer van 2018 Connie veel heeft gedaan: "Zij is nog steeds mijn droomvrouw. Maar ze heeft grote problemen. Het is de laatste tijd allemaal te veel geweest."

Emotioneel

"Het is alsof het besef wat er allemaal weg is, al die juwelen van Hans met al hun herinneringen, nu pas is doorgedrongen. Het lijkt wel of dat gebeurde net toen we in Londen waren. Daar loop je dan door die winkelstraten met al die exclusieve juwelierszaken. Op elke hoek van de straat werd ze eraan herinnerd. Con wilde op zeker moment liever helemaal de straat niet meer op. Het is allemaal erg emotioneel voor haar."

In december was er een grote inbraak in de woning van Connie en Eugene, er werd toen voor duizenden euro's aan juwelen gestolen.

BRON: TELEGRAAF, BEELD: ANP

Laatste nieuws