Jamai Loman dankt zwager voor nieuwe nier

Jamai Loman heeft op Instagram nogmaals zijn zwager Andy bedankt.

Lees ook

Jamai Loman heeft op Instagram nogmaals zijn zwager Andy bedankt. Die stond eerder dit jaar een nier af aan de zanger. Jamai noemde in zijn post de niertransplantatie zijn hoogtepunt van het jaar.

LEES OOK: Jamai heeft niertransplantatie nodig

“Ik had een collage kunnen maken van alle hoogte en dieptepunten van het afgelopen jaar, maar er was eigenlijk maar één echt belangrijk moment, foto en persoon in 2018”, schrijft Jamai. “Jij lieve Andy bent mijn held en een voorbeeld voor vele!” Jamai is vast van plan om er een geweldige jaarwisseling van te maken. “Dankzij jou kan ik weer leven en zuipen vanavond”, schrijft hij dan ook bij de foto van hemzelf en Andy vlak na de geslaagde niertransplantatie.

Operatie

Jamai onderging een paar maanden geleden een niertransplantatie. Zijn nieren bleken niet meer goed te werken, waardoor hij na nierdialyse een niertransplantatie nodig had.  "Ik hield een beetje vocht vast. Mensen zeiden tegen me: 'Wat heb jij een dikke kop.' Maar dat ging wel heel snel. Mijn nieren bleken zo slecht te zijn dat ik meteen door moest naar het ziekenhuis" zei Jamai op NPO Radio 2 in het radioprogramma van Ruud de Wild. 

Gelukkig voelt Jamai zich inmiddels, na een geslaagde transplantatie, dus weer helemaal goed en wenst hij zijn volgers op Instagram vanzelfsprekend een goed 2019 toe. “Maak er wat moois van allemaal en blijf gezond.”

BEELD:ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook