Zó verliepen de feestdagen voor de familie Markle

Bij gebrek aan zijn eigen kinderen deed Thomas Markle maar wat aardigs voor de kinderen van anderen #seasonofgoodwill.

Lees ook

Geen paleis, geen kerkbezoek, geen diner met de Queen, geen verzoening. Maar dat wil niet zeggen dat de Markle'tjes zonder Meghan in een hoekje gingen zitten mokken.

Met name vader Thomas Markle was best goed bezig. Ook zijn andere kinderen waren niet uitgerukt voor kerst, zodat hij er zelf maar wat van maakte. Als een soort alternatieve Santa – het embonpoint heeft hij al – deelde hij in Mexico speelgoed, spelletjes en snoep uit aan kinderen van dakloze families die zich vlakbij de Amerikaanse grens ophouden in de hoop naar de Verenigde Staten te kunnen komen.

Later bezocht Thomas met twee vriendinnen en hun dochters nog een andere opvangplek voor vluchtelingen waar hij hetzelfde deed. De geste werd gewaardeerd en het was in ieder geval een gebaar dat de ware kerstgedachte raakte. Al was het vanuit PR-oogpunt ook best een briljante zet van de aanstaande opa van Baby Sussex, die nog altijd hoopt zijn kleinkind te mogen zien en het contact met Meghan te herstellen.

Halfzus Samantha Markle had het intussen druk met twitteren tussen de kerstballen. Zo verklapte ze dat Meghan ook voor kerst 2017 niet even met haar vader had gebeld: "Twee kerstmissen achter elkaar je vader niet bellen, humanitarian, my ass." Vervolgens trok ze haar welwillende 'gelukkig kerstfeest' tweet aan Meghan in: "Je verdient het niet. Dat je zelfs maar het lef hebt een kerk in te lopen." Wij weten nog wel wat goede voornemens voor 2019, voor alle partijen. 

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook