Queen op Sandringham, heeft zin in kerst

Zó lekker gewoon gebleven: H.M. treint naar haar kerstbestemming Sandringham.

Lees ook

Koningin Elizabeth (92) is er klaar voor: na gisteren feestelijk te hebben geluncht met de verre familieleden, is het nu tijd voor kerst in intieme kring, op winterresidentie Sandringham.

Zoals gewoonlijk reisde Hare Majesteit – zó lekker gewoon gebleven, zij het dan wel First Class met een Burberry sjaal om het hoofd – per boemeltje naar Kings Lynn waar ze arriveerde op perron 2 om het laatste stukje met de auto af te leggen. Ze was alleen in het gezelschap van wat beveiliging, prins Philip liet zich naar verluidt op eigen gelegenheid naar het landgoed rijden.

De komende dagen doet de Queen het nog even rustig aan, waarschijnlijk zal ze alleen even te zien zijn als ze zondag naar de kerk gaat. In de loop van de 24ste voegen prins Charles en zijn vrouw Camilla zich bij haar en prins Philip, samen met de Sussex'jes. De Cambridge'jes verblijven in hun vlakbij gelegen buitenhuis Anmer Hall en rijden heen en weer voor de festiviteiten. Op kerstavond gaan de Windsors los met pakjes en een diner, ook eerste kerstdag wordt samen doorgebracht. Zo te zien heeft H.M. er zin in!

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook