WIN: Evian x Bjorn van den Berg fles van €495

evian® en Bjorn van den Berg hebben hun krachten gebundeld.

Lees ook

evian® en Bjorn van den Berg hebben hun krachten gebundeld en samen een exclusieve collectie evian® Limited Edition flessen gecreëerd. En deze prachtige, peperdure fles, kun je nu alleen op Beau Monde winnen! Lees snel verder…

Elf jaar geleden werkte evian® voor het eerst samen met een modeontwerper, toen met Christian Lacroix. In 2017 heeft evian speciaal voor de Nederlandse markt een 18-tal flessen uit de collectie van Chiara Ferragni laten decoreren door goudsmit Bas Verdonk. 

Kristal

Dit jaar heeft Bjorn van den Berg de evian® Pure bottle een verrassende twist gegeven. De nieuwste collectie straalt elegantie en exclusiviteit uit, dankzij de verfijnde touch van Bjorn. Voor zijn designs liet Bjorn zich inspireren door de feestdagen en samen met evian® ontwikkelde hij een uniek concept: ‘Something to give’, ‘Something to share’ en ‘Something to cherish’. De fles is in een prachtige verpakking gehuld (to give) en siert met de feestdagen de kersttafel, waarbij familie en vrienden het water met elkaar delen (to share). Ten slotte kan de exclusieve kristallen hanger van de fles losgekoppeld worden en als cadeau aan een dierbare gegeven worden (to cherish). In de doos treft men de ketting aan waaraan de kristallen hanger bevestigd kan worden. Deze exclusieve ketting en hanger zijn misschien nog wel het belangrijkste element van de fles; tijdens de feestdagen draait het juist om dierbare herinneringen delen met familie, vrienden en geliefden.

Loiza

Het ontwerp van de fles is afgeleid van een van de laatste collecties van Bjorn, genaamd ‘Fragile’. In deze collectie staat de puurheid van de mens centraal en heldere kristallen spelen de hoofdrol. Het gezicht van deze collectie is Loiza Lamers die in 2015 Hollands Next Top Model won en dit jaar kandidaat was in het populaire televisieprogramma expeditie Robinson. 

Limited Edition

De exclusieve evian® Limited Edition van Bjorn van den Berg is een heus klapstuk, een juweel op iedere gedekte tafel. Bjorn ontwierp voor deze exclusieve Limited Edition collectie van evian® een speciale beugel, waar hij zorgvuldig enkele kristallen op plaatste. De hals van de fles wordt zo voorzien van een prachtige decoratie in de vorm van een soort cachet, tevens het symbool van elkaar omarmen. Bjorn: “Het design is krachtig en puur. Het vakmanschap van twee disciplines – puur water en luxe designs – is samengesmolten en de kristallen hanger zorgt als het ware voor de connectie.”

Win de fles ter waarde van €495!

Zo'n fles wil iedereen wel op tafel hebben, toch? Hij is helaas niet te koop, maar je kunt hem alleen bij verschillende media winnen. Zo ook bij ons! Lijkt het je wat? Vul dan snel onderstaand winformulier in. 

Laatste nieuws

Zie ook