7x de leukste zwangerschapslooks van hertogin Meghan

De een nog mooier als de ander.

La Sussex' zwangerschap schiet al op en aangezien ze iedere dag wel iets te doen heeft, betekent dat iedere dag een andere outfit. De hertogin ziet er vaak fantastisch uit en daarom hebben we de zeven mooiste zwangerschapslooks voor je op een rijtje gezet.

LEES OOK: Eenzame kerst voor hertogin Meghan's moeder Doria Ragland

1. 

Bij het verpleeg- en verzorgingshuis van Royal Variety Charity in Twickenham heeft hertogin Meghan met ouderen koekjes gebakken. De jurk die Meg droeg was van het merk Odilia. Haar bescheiden buikje kwam prachtig uit.

2.

Har en Meg vieren hun zes maanden huwelijk met een bezoek aan de Royal Variety Show in Londen. Hoewel de Queen liever heeft dat hertogin Meghan wat meer kleding draagt, koos ze er zelf voor een topje zonder mouwen te dragen van Safiyaa.

3.

Vorige week verscheen hertogin Meghan onverwachts bij de British Fashion Awards en reikte ze een bokaal uit aan Givenchy's Clare Waight Keller. Zelf droeg ze ook een Givenchy jurk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ?? ????? (@it.mania) op

4. 

Tijdens het 16-daagse werkbezoek hadden prins Harry en hertogin Meghan een staatsbanket gepland in Fiji. Hertogin Meghan had hier al bekend gemaakt dat ze zwanger was. Ze droeg een prachtige, blauwe jurk van Safiyaa London.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HRH-H&M (@royalnewsandposts) op

5.  

Een gala in Sydney means Oscar de La Renta. De prachtige jurk is bedekt met zwarte vogels. Ook al is het een gewaagde jurk, hij staat haar schitterend. 

6. Harry en hertogin Meghan arriveren in Tonga

Net nadat prins Harry en hertogin Meghan in Tonga arriveerde, werd Meg betrapt op een grote modeblunder. De Pleated Floral Gown jurk zelf stond haar beeldig en de rode kleur staat haar ook goed, maar het gaat om het prijskaartje dat nog aan de jurk zat. Ai…

7. Nieuw-Zeeland

Tijdens de laatste stop van het werkbezoek in Nieuw-Zeeland kregen Harry en Meghan een rondleiding en stapten vervolgens in het vliegtuig terug naar Kensington Palace. Toch was er ophef: Hertogin Meghan's blauwe Givenchy rok scheen namelijk door en daardoor was haar onderbroek te zien wanneer ze in de zon stond. 

BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws