Beau Monde Christmas Giveaway: 2×2 tickets voor Akasha Health Summit

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway!

Lees ook

B

eau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway! Vanaf 5 december staat Beau Monde dagenlang in het teken van chique cadeaus, glamorous gifts en pretty presentjes. Elke dag onthullen we online een supercadeau. Doe mee en misschien win jij wel die overnachting in een vijfsterrenhotel, een superdeluxe beauty treatment, kostbare crème, fabulous fashion-item of een van de vele andere beeldschone prijzen! Hou Facebook en Instagram in de gaten want elke dag verschijnt er een nieuwe winactie.

Vandaag te winnen: 2×2  tickets (ter waarde van €90 per stuk) voor Akasha Health Summit. De winnares kan drie sessies selecteren om bij aanwezig te zijn tijdens de Akasha Health SummitDeze actie is alleen geldig op 18-12-2018. 

Op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 organiseert Akasha Holistic Wellbeing in het Conservatorium Hotel van Amsterdam de allereerste editie van de Akasha Health Summit. Gedurende het hele weekend kunnen bezoekers zich laten informeren en amuseren over het naleven van een happy, healthy en holistische levensstijl.

Akasha Health Summit is een jaarlijks evenement waarin Akasha de deskundigen op het gebied van gezondheid, voeding, beweging en een happy mind samenbrengt en bezoekers het gehele weekend uitnodigt voor lezingen, persoonlijke consults, workshops en masterclasses.  Akasha organiseert ook diverse activiteiten, variërend van meditaties tot yogasessies en ontspannende massages.

Tijdens de eerste editie zullen onder andere de volgende namen aanwezig zijn: Prof. Dr. Erik Scherder, Bianca Brangstrup (Vita Viva), actrice en ondernemer Hanna Verboom (Cinetree), Dokter Juriaan Galavazi, Maarten van Huijstee (Delight Yoga), Karen van Ede (beauty expert), Anouk Puister (Happy Sleeper) en Mischa Coster (mediapsycholoog). Ook zijn er het hele weekend verse juices van The Cold Pressed Juicery te verkrijgen in de lobby.

Zo doe je mee

  •  Like onze Instagrampagina
  • Vul onderstaand winformulier in (geef je voorkeur aan als je verschillende varianten van de prijs kunt winnen).

Laatste nieuws

Zie ook