Linda de Mol geeft sekstip

Linda doet een boekje open!

Lees ook

Tv-presentatrice Linda de Mol heeft in haar eigen tijdschrift LINDA. een boekje opengedaan over haar seksleven. Daarbij geeft ze een tip om het allemaal spannend te houden. 

LEES OOK: 6 celebrities doen een boekje open over hun seksleven

Vroeger, toen Linda nog jonger was, had ze het met vriendinnen uitgebreid over seks en dat soort zaken. Nu ze 54 jaar oud is, zijn die spannende gesprekken wel verleden tijd. Linda is nu elf jaar samen met haar vriend Jeroen Rietbergen, die zeven jaar jonger is dan Linda. 'Als elf jaar geleden is het niet meer. Toen zat ik ’s nachts om half twee gedoucht en geparfumeerd op hem te wachten met een wijntje, zonder een seconde na te denken over de wekker die zes uur later zou gaan.” 

Herniaklachten

Dat haar seksleven wat minder spannend is, vindt ze helemaal niet erg. Linda en Jeroen hebben allebei een druk leven en vinden het af en toe gewoon lekker om tegen elkaar aan te kruipen in bed met een Ipad in de hand. Het helpt overigens ook niet dat Linda soms last heeft van herniaklachten en vervolgens kussens voor haar rug tevoorschijn moet halen, grapt ze een beetje.  

Latex

Wel vindt de presentatrice seks heel belangrijk in een relatie. Het is alleen niet zo dat ze zichzelf in latex jurkjes hijst, of seksspeeltjes gebruikt om de spanning er in te houden. 'Mocht je je vertwijfeld afvragen hoe je het dan na al die jaren weer spannend krijgt, dan heb ik nog wel een tip. Ik laat even in het midden of-ie van mij persoonlijk is of van iemand die ik ken, maar verras je partner eens met een carte blanche. Je zegt: als je deze kaart op een dag inlevert, doe ik die avond helemaal wat jij wilt.'

'Daarmee verdwijnen alle ergernissen die er nou eenmaal zijn in een langdurige relatie als sneeuw voor de zon. Althans, bij mij werkt dat inderdaad zo. Licht vertederd kan ik dan naar de gigantische puinhoop in zijn werkkamer kijken waar ik me gisteren nog groen en geel aan ergerde en denken: ach, de schat.' Misschien eens uitproberen, die tip?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

BRON: LINDA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook