Trend: de staycation (en híer doe je ‘m!)

In de hoofdstad zijn de mogelijkheden voor een staycation eindeloos.

Lees ook

Er is niks mooiers dan vakantie. En natuurlijk ga je het liefst far, far away, maar omdat je dat misschien al standaard doet is het ook wel eens leuk om in eigen land te blijven voor de afwisseling. We presenteren u: de luxe staycation.

Wij Beau Mondettes willen goed gepamperd worden als we tijd voor onszelf nemen. In de hoofdstad zijn de mogelijkheden voor een staycation eindeloos, maar die in het Amsterdamse vijfsterren W Hotel is een van de luxere opties. Misschien ken je het hotel wel van de befaamde rooftop pool, maar eigenlijk verdient elke hoek van het hotel het woord ‘chic’.

Whatever, whenever

Het hotel is gevestigd in twee luxueuze gebouwen, het voormalige Rijkskantoorgebouw Geld- en Telefoonbedrijf en het voormalige Kas Bank-gebouw op de Dam. Als je een kamer boekt voor je staycation, word je niet alleen verwend met een fantastische kamer (de Fabolous Bank Room is een aanrader, bad naast je bed én de beste regendouche die je ooit hebt meegemaakt) maar ook met Whatever/Whenever® service, wat zoveel betekent dat er werkelijk alles voor je kan worden geregeld. 

Champie

Bij een pamperdagje hoort natuurlijk ook wellness time en gelukkig hoef je het W Hotel daar niet voor uit: op de benedenverdieping bevindt zich de AWAY Spa (in de oude kluis van de voormalige bank!). Het is niet voor niks dat deze spa al talloze internationale prijzen heeft gewonnen: de luxe uitstraling en alle voorzieningen trekken het woord ‘spa’ naar een nieuw level. Naast dat er stoombaden, een jacuzzi, een sauna, een dompelbad en een gewoon zwembad (met speakers onder water!) zijn, kun je ook uit een breed scala aan beauty behandelingen kiezen. Er is uiteraard service in de spa, dus mocht je ineens trek hebben in een lekkere champie, dan komen ze die gewoon brengen.

Staycation

En dan nog onze persoonlijke tip: als je dan toch al binnen 'het W' rond paradeert, doe dan meteen even een cocktail op de rooftop. Moraal van het verhaal: we hebben allemaal een beetje luxe nodig zo af en toe, bespaar je zelf vliegtijd en ga voor die staycation. You’re gonna love it!

W Amsterdam
Spuistraat 175
1012 VN, Amsterdam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the Bank #wxxx

Een bericht gedeeld door W Amsterdam (@wamsterdamhotel) op

 

Laatste nieuws

Zie ook