ZIEN: eerste beelden Downton Abbey de film!

En niemand kan het meer afwachten tot september.

Lees ook

Zijn jullie net als zo nieuwsgierig naar de Downton Abbey film? Dan hebben we alvast goed nieuws voor je. De eerste beelden van de film zijn namelijk vrijgegeven en je kunt ze hier bekijken.

LEES OOK: Downton Abbey's Highclare Castle open voor diner en rondleiding

Even leek het alsof iedereen binnen de familie Crawley zijn laatste scène had gespeeld, maar via het officiële Facebook-account werd afgelopen zomer bekend gemaakt dat de Britse serie terugkomt met een film

Prijzen

De serie was onwijs populair en telde maar liefst zes seizoenen. De kijkers waren niet alleen heel blij met de afleveringen, ze wonnen ook ontzettend veel prijzen. Zo heeft de show drie Golden Globes en vijftien Emmy's binnengesleept. Dat maakte het de meest genomineerde niet-Amerikaanse televisieshow in de geschiedenis van de Emmy's.

Verheugd

Het lijkt erop dat iedereen onwijs blij is met de film. Niet alleen de fans, maar ook de makers zelf staan te springen. 'We zijn zeer verheugd om deel uit te maken van deze ongelooflijke groep filmmakers en de wereld van Downton volgend jaar september naar het grote scherm te brengen', liet Peter Kujawski weten. De film is vanaf 13 september 2019 op het witte doek te zien. 

BRON: METRO, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook