Dit zijn de eerste beelden van Sylvie Meis en haar nieuwe liefde

Syl is hartstikke verliefd!

Hoewel we afgelopen donderdag al verrast werden met een liefdeskiekje van het stel, maakt Sylvie Meis er ook op straat geen geheim meer van dat ze hartstikke verliefd is. Zo werden Sylvie en Bart Willemsen hand-in-hand gespot op straat.

Serieus

Na een aantal mislukte relaties, heeft Sylvie opnieuw de liefde gevonden. Het moge duidelijk zijn dat ze behoorlijk serieus is met Bart. De presentatrice houdt haar liefdesleven normaal gesproken buiten de media. Dat ze dat dit keer niet doet, zegt dus genoeg. Bekijk de beelden HIER

Column

In haar column voor Grazia gaf de blondine onlangs al een update over haar huidige liefdesleven. Hoewel ze toen nog geen namen wilde noemen, maakte ze al wel duidelijk dat ze aan het daten was. In haar column vertelt Sylvie dat het nieuws toen al rond ging. 'Sylvie heeft contact met iemand', werd toen gezegd. "Marina vroeg mij of ik het standaard antwoord wilde geven: 'Ja, ik date altijd'. Deze keer besloot ik om te zeggen: 'Ja, ik date. En ik ben gelukkig'. Die woorden werden direct gelinkt aan iemand, maar zijn naam heb ik zelf nooit genoemd. Ik wil proberen om de situatie onder controle te houden. Uit respect voor mijn date en zijn familie."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

BRON: GRAZIA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws