Art Rooijakkers maakt flirterige grap tegenover Máxima

Ze kon er gelukkig wel om lachen.

Lees ook

Koningin Máxima heeft een paar dagen geleden het schip Vox Amalia gedoopt voor baggerbedrijf Van Oord aan de Rotterdamse Wilhelminakade. Toen ze eenmaal tussen het personeel van het bedrijf zat te luisteren naar een presentatie, leek presentator Art Rooijakkers heel even met haar te flirten.

LEES OOK: Oranjes: staatsbezoek, Caravaggio en Vox Amalia

Hoewel eerst de geruchten gingen dat dit het eerste officiële optreden van prinses Amalia (15) zou zijn, kwam toch alleen haar moeder opdagen. Máxima doopte eerder zelf al als prinses de Vox Máxima voor het bedrijf Van Oord. Pieter van Oord is CEO van het familiebedrijf en hij beloofde de koningin dat haar andere twee dochters, Alexia en Ariane, ook een schip naar zich vernoemd zouden krijgen voor hun 18e levensjaar.

Grapje

Toen Máxima het touw had doorgeknipt en de fles champagne tegen de boot was gesmeten (dat moet toch een heerlijk gevoel zijn), zat het hele bedrijf binnen voor een presentatie van Art Rooijakkers. De presentator kon het niet laten om een klein grapje te maken. 'Collega's van Van Oord, van harte welkom. Leuk dat jullie hier allemaal zijn. Alhoewel ik denk dat wij het met z'n tweeën ook best gezellig zouden kunnen hebben, majesteit.' De koningin vatte het grapje goed op en lachte er om, net als de hele zaal. Lekker flirterig, Art!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cameraman Mike Rutten (@cameraman_mike_rutten) op

BRON: YOUTUBE, BEELD: GETTY IMAGES, YOUTUBE

Laatste nieuws

Zie ook