Eenzame kerst voor hertogin Meghan’s moeder Doria Ragland

Terwijl ze eerst nog bij de koninklijke familie zou zijn.

Lees ook

Hoewel Doria Ragland eerst nog van plan was kerst te vieren met de royals, lijkt het er nu op dat ze de kerst dit jaar helemaal alleen viert. Dat meldt tijdschrift People

LEES OOK: 11 Kersttradities van de Queen die je zó wilt overnemen

Prins Harry, hertogin Meghan, William en Kate vieren samen met andere leden van de koninklijke familie kerst met de Queen op Sandringham in Norfolk. Vorig jaar, toen hertogin Meghan nog geen officieel lid was van de familie, werd er een uitzondering gemaakt door haar toch uit te nodigen. Dit jaar leek er weer een uitzondering gemaakt te worden, maar dan voor de alleenstaande moeder van Meg. Toch lijkt Doria nu geen uitnodiging te hebben gekregen. 

Eenzaam

Er bestaat een kans dat zowel hertogin Meghan's moeder als vader dit jaar een eenzame kerst hebben. Meg's vader Thomas deed gisteren via Good Morning Britain nog een poging om in contact te komen met zijn dochter. 'Ik hou erg veel van je, je bent mijn dochter. Ik zou graag weer iets van je willen horen. Wat voor verschillende meningen of problemen we ook hebben, daar komen we wel uit. We zijn familie. Neem alsjeblieft contact met me op.' Megs heeft tot nu toe nog geen reactie gegeven. 

BRON: PEOPLE, GOOD MORNING BRITAIN, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook