Beau Monde Christmas Giveaway: 3x Royal Fern Treatment bij RETREAT

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway!

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway! Vanaf 5 december staat Beau Monde dagenlang in het teken van chique cadeaus, glamorous gifts en pretty presentjes. Elke dag onthullen we online een supercadeau. Doe mee en misschien win jij wel die overnachting in een vijfsterrenhotel, een superdeluxe beauty treatment, kostbare crème, fabulous fashion-item of een van de vele andere beeldschone prijzen! Hou Facebook en Instagram in de gaten want elke dag verschijnt er een nieuwe winactie.

Vandaag te winnen: 3 x RETREAT; Royal Fern Treatment van 90 minuten – ter waarde van €190,- per behandeling. Deze actie is alleen geldig op 17-12-2018.

Verwen jezelf met een Royal Fern Treatment bij de luxeuze salon RETREAT in Rotterdam! Je krijgt een aqua diamond peel facial en sculpting massage. Perfect voor het liften van je huid! We hebben de behandeling eerder zelf uitgetest en dit vonden we ervan: "Het is bekend dat het weghalen van dode huidcellen een van de meest effectieve dingen is die je kunt doen om veroudering van de huid tegen te gaan, dus is dat ook precies wat de peeling doet: het verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. Met een apparaatje dat een diamanten schijfje bevat! Bring on the diamonds! Het is effectief maar ook comfortabel voor de huid. Wat overblijft is een brandschoon huidje, helemaal geprepareerd voor de daaropvolgende massage, maskers (een benoemenswaardig verkoelend gelmasker dat ook over je ogen en neus wordt aangebracht!), serums en crèmes. En dat alles van vooraanstaand cosmeticahuis Royal Fern. Ook een hand- en hoofdmassage zitten bij de behandeling in!"

RETREAT heeft overigens ook een hele fijne webshop!

Zo doe je mee

  •  Like onze Instagrampagina
  • Vul onderstaand winformulier in (geef je voorkeur aan als je verschillende varianten van de prijs kunt winnen).

Laatste nieuws