Miss Nederland Rahima Dirkse behaalt geen top 20 Miss Universe

Miss Universe 2018 werd gekozen uit 94 landen.

Lees ook

Miss Nederland 2018 Rahima Dirkse heeft afgelopen nacht Nederland vertegenwoordigd bij de Miss Universe verkiezing in Bangkok, Thailand.

Miss Universe 2018 werd gekozen uit 94 landen, waarbij de jury per regio 5 finalisten koos te weten; 1. Afrika & Azië 2. Europa en 3. USA. Daarnaast heeft de jury nog 5 wildcards uitgedeeld aan nog eens 5 finalisten die samen de top 20 bepaalden. De 25-jarige Miss Nederland Rahima Dirkse heeft deze Top 20 net niet behaald. Rahima Dirkse: ”Natuurlijk ben ik teleurgesteld, ik kwam om te winnen! Het is topsport. Wie kan dit meemaken? Het was een geweldige ervaring om in het Missenland bij uitstek, Thailand, mijn verkiezing te mogen hebben. Wat een uitzinnige fans en wat een hartelijkheid. We zijn uitgenodigd bij de koning, de minister-president kwam bij ons op bezoek. En de prinses van Thailand heeft onze bikini’s ontworpen. Onvergetelijk!!”

Mediapersoonlijkheid

Directeur Kim Kötter: “We zijn er trots op dat wij onderdeel van een vrouwenplatform als Miss Universe mogen zijn. Onze Miss Nederland Rahima heeft zich fantastisch neergezet met haar exotische looks, haar oprechte interesse, haar internationale welbespraaktheid, haar Rotterdamse adrem zijn en nuchterheid maar ook haar intelligentie (ze studeert bio-farmaceutische wetenschappen). Een mediapersoonlijkheid is geboren. Maar ook met haar catwalk skills-charmant & met attitude- liep ze in een prachtige jurk, onder begeleiding van wereldartiest Ne-Yo, de catwalk op waar ze denk ik voorlopig niet meer vanaf zal komen."

 

Laatste nieuws

Zie ook