Tiffany Trump date Nigeriaanse miljonair

Hoewel Tiffany Trump iets minder vaak op Page Six verschijnt dan zus Ivanka of vader Donald, weten tabloids dan toch een juicy nieuwtje te vertellen.

Lees ook

Hoewel Tiffany Trump iets minder vaak op Page Six verschijnt dan zus Ivanka of vader Donald, weten tabloids dan toch een juicy nieuwtje te vertellen. De Amerikaanse heeft naar verluidt een nieuwe vriend. 

LEES OOK: Melania's trip naar Toronto kostte meer dan 150.000 euro

Tiffany is stilletjes aan het daten met Michael Boulos, de zoon van een multi-biljonair uit Nigeria. Volgens bronnen heeft het koppel samen Thanksgiving gevierd en heeft Michael met alle Trumpjes kennisgemaakt. 

Omstreden uitspraak

Het duo leerde elkaar afgelopen zomer kennen tijdens een vakantie in Mykonos. Wel een gevoelig puntje: Michael groeide op in Lagos, de grootse stad van Nigeria, waar Donald ooit zó subtiel over zei dat het een 'shithole country' was. Afgelopen januari vertelde een insider van het Witte Huis dat de president immigranten had bekritiseerd. 'Waarom willen we dat al deze mensen uit de shithole-landen hierheen komen?' zou hij hebben gezegd. Oei…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The World Reacts (@theworldreacts) op

BRON: ELLE, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook