Alles wat we tot nu toe weten over de ‘Downton Abbey’-film

Alles wat tot nu toe bekend is over de langverwachte film, hebben wij op een rijtje gezet.

Lees ook

Wie was er nou niet door het dolle heen toen bekend werd dat de populaire serie Downton Abbey tóch een film zou krijgen? Fans waren emotioneel toen seizoen zes in 2015 het einde betekende, maar gelukkig kunnen we volgend jaar weer genieten van de Crawleys. Wij kunnen in elk geval niet wachten. Alles wat tot nu toe bekend is over de langverwachte film, hebben wij op een rijtje gezet.

LEES OOK: Downton Abbey's Highclare Castle open voor diner en rondleiding

Film

  • De film zal in september 2019 verschijnen.
  • Allen Leech, die Tom Branson speelt, verklapte: 'De film zal tranen opwekken. Hij is niet te zoet, dus wees voorbereid op alles. Het is een groot episch verhaal.'
  • We gaan Tom Branson en Lady Mary vaker samen in een scène zien.
  • Eind november deelde het officiële Twitter-account van Downton Abbey dat alle scènes gefilmd zijn. "143 onvergetelijke scènes, 50 prachtige dagen, 1 glorieuze film. #DowntonAbbeyFilm. Het is een wrap!"
  • Bijna alle originele castleden zullen in de film te bewonderen zijn. Helaas zal Lady Rose (Lily James) geen verschijning maken, omdat de actrice het te druk heeft met het filmen van een ander project.
  • Verrassend genoeg is Maggie Smith weer te zien als 'The Dowager Countess'. Eerder liet ze weten een film niet te zien zitten: 'Tegen de tijd dat we klaar waren met de serie, was ze ongeveer 110 jaar oud. Het was gewoon niet meer logisch.' Toch heeft Julian Fellows (director) Maggie weten over te halen. En gelukkig maar! Downton Abbey zonder Maggie Smith? Liever niet!
  • Er is een grote kans dat Dan Stevens zijn rol als Matthew, de overleden ex-geliefde van Lady Mary, weer oppakt. Hij postte onlangs op Instagram een foto met de castleden. Misschien een flashback?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dan Stevens (@thatdanstevens) op

BRON: INSTAGRAM, TWITTER, BEELD: DOWNTON ABBEY

Laatste nieuws

Zie ook