Gordon zet Zuid-Afrikaanse date na 24 uur weer op het vliegtuig

Voor Gordon zit het helaas weer niet mee in de liefde.

Lees ook

Voor Gordon zit het helaas weer niet mee in de liefde. Hij laat aan De Telegraaf weten dat hij zijn Zuid-Afrikaanse date na maar liefst vierentwintig uur weer op het vliegtuig terug heeft gezet. 

LEES OOK: Wauw: deze trouwlocatie in Italië huur je voor een prikkie

Gordon leek het een tijdje heel leuk te hebben gehad met 24-jarig topmodel Ryk. Om elkaar beter te leren kennen nam Ryk een vlucht naar Amsterdam, maar dat bezoekje duurde niet zo heel lang. "Het is gewoon weer een grote ramp. Opnieuw heb ik te maken met zo'n instabiel mentaal wrak. Het is mij ook echt niet gegund."

Erg pijnlijk

Ryk sliep niet bij Goor. Het model had een hotel op het vliegveld geboekt en vloog de dag daarna alweer naar zijn eigen huis. "Het is allemaal erg pijnlijk. Daarom wil ik zo graag mijn liefdes nog even stilhouden voordat ik ermee naar buiten kom, maar ook dat is weer niet gelukt."

De zanger baalt enorm van het feit dat het tot op heden nog niet is gelukt een stabiele relatie te vinden. "Ik zoek een stukje genegenheid. Iemand die mij laat stralen. Het lukt gewoonweg niet op een normale manier. Ik had eigenlijk gehoopt op deze leeftijd gesetteld te zijn."

De ware

Eerder leek het alsof Gordon de ware had gevonden. Hij liet toen weten: "Ryk is mijn engel, met zijn krullen. Het is pril, maar het voelt zo goed. Deze jongen maakt mij zo gelukkig. Eindelijk lijk ik iemand gevonden te hebben die wél goed bij zijn hoofd is. Bij vorige vriendjes vroeg ik mij weleens af of dit wel het geval was." En toch ging het wéér niet zoals hij het gepland had. Arme Goor!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ryk Du Preez (@rykdupreez) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ryk Du Preez (@rykdupreez) op

BRON: DE TELEGRAAF, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook