Prinses Beatrice met nieuwe vriend naar feest

Als je samen naar een societyfeest gaat, is het écht aan.

Lees ook

Ze deden erg hun best niet samen te worden gefotografeerd, maar de prinses van York (30) en Edoardo Mapelli Mozzi (33) waren wel degelijk samen op een societyevent in New York.

Beatrice en Edoardo woonden de uitreiking bij van de Berggruen Prize for Philosophy and Culture. De relatie is niet zonder controverse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Royal Life Europe (@royal_life_europe) op

Bea en Edo kennen elkaar al sinds hun kindertijd, maar toen het wat werd, was  Edoardo al 3,5 jaar verloofd met Dara Huang, de moeder van zijn zoon Wolfie (2).

Edoardo bleef nog een tijdje met haar samenwonen, terwijl hij toen in het geheim al rotzooide met de kleindochter van de Queen. Dara's vader is kritisch op de hele kwestie: "Waarom zouden ze zoiets kapot willen maken?" vraag Po-Tien, een wetenschapper die voor NASA werkte, zich af in de Daily Mail. "Ik begrijp het niet. Het is niet eerlijk, maar de koninklijke familie is zo machtig. Wat kan ik doen? Ik kan niets doen."

Het was het eerste min of meer publieke optreden van het nieuwe setje, dat sinds mei aan het daten is. Op het feest werden ze onder andere met Beatrice's vriendin Karlie Kloss gespot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Royal Life Europe (@royal_life_europe) op

Het lijkt een kwestie van wachten op het eerste gezamenlijke fotomomentje van EdoBea, vermoedelijk in Verbier.

 

Foto's © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook