Roxeanne focust niet op hereniging André Hazes

'Ik heb altijd gezegd: ‘Mijn deur staat voor hem open.’

Roxeanne Hazes focust niet langer op een hereniging met haar broer André. In een interview met Grazia vertelt de zangeres dat ze haar energie liever stopt in haar eigen gezin, haar verloofde Erik Zwennes en hun zoontje Fender die in juli geboren werd.

LEES OOK: Roxeanne Hazes deelt frustraties om baby Fender op Instagram

Roxeanne (25) maakt zich op voor de eerste Kerst als moeder. "Vroeger had ik altijd een dip tijdens die koude kerstdagen, maar sinds ik met Erik ben, geniet ik er echt van. Het is zo’n rijkdom om die kleine er nu ook bij te hebben."

Dat ze haar broertje André niet ziet tijdens de feestdagen, daar is ze inmiddels wel aan gewend. "Bovendien heeft hij ook zijn eigen leven, dus ik snap heel goed dat hij Kerstmis gezellig met zijn eigen gezin viert. Ik heb altijd gezegd: ‘Mijn deur staat voor hem open.’ Maar nu is dat niet meer wagenwijd, ik ben ook klaar met hopen dat het goedkomt. Ik wil mijn aandacht even in mijn gezin stoppen en kan alleen een goede moeder voor Fender en vrouw voor Erik zijn als ik in het nu leef in plaats van in het verleden."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws