Chantal Bles’ dochtertje opnieuw opgenomen in ziekenhuis

'Een emotionele rollercoaster maar de pure werkelijkheid voor ons...'

Lees ook

Het zieke dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos is opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Tweeënhalfjarige Jada heeft een longontsteking opgelopen.

LEES OOK: Chantal Bles: 'Met tranen van geluk hebben we genoten'

Afgelopen zomer, net voordat zoontje Josh (5 maanden) werd geboren, stortte de wereld voor de hele familie in. Dochtertje Jada werd opgenomen in het ziekenhuis, nadat er een tumor in haar lijf was ontdekt. In oktober zat het weer tegen en kreeg de kleine meid te hoge koorts. Jada vecht ontzettend hard tegen de ziekte, maar toch is het weer mis gegaan…

Rollercoaster

Robert en Chantal hebben vorige week nog Sinterklaas gevierd met het gezin en afgelopen weekend was het stel samen in Londen om kerstcadeautjes in te slaan. Toen de twee terugkwamen, kregen ze het verschrikkelijke nieuws dat hun dochter weer in het ziekenhuis ligt. Chantal plaatst een foto op haar Instagram, knuffelend met Jada en daarbij: 'Dit is een heel ander beeld dan de afgelopen dagen. Direct na aankomst konden we doorracen naar het Emma kinderziekenhuis. Een emotionele rollercoaster maar de pure werkelijkheid voor ons… alles voor onze sterke Jada!' Wij wensen de familie ontzettend veel kracht en sterkte toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook