Zien: hertogin Meghan straalt op Fashion Awards en showt babybuik

Ze ziet er echt prachtig uit...

Lees ook

Hertogin Meghan woonde gisteren onverwachts The Fashion Awards 2018 bij in Londen en ze kreeg zelfs de eer om de bokaal uit te reiken. Dit deed de hertogin natuurlijk in stijl en ze showde haar prachtige babybuik.

LEES OOK: 'Hertogin Meghan gaf bruiloftsgasten marihuana'

Wie hertogin Meghan een beetje volgt, heeft waarschijnlijk al opgemerkt dat haar babybuik ontzettend snel groeit. In haar zwarte, strakke jurk straalt de aanstaande moeder als nooit te voren. 

Baby

Hoewel Meg begin oktober bekend maakte zwanger te zijn, zijn we nu alweer een paar maanden verder en dat betekent dat ze al flink op weg is. In de lente verwacht ze samen met prins Harry haar eerste kind te krijgen. Dat hertogin Meghan trots is op haar snel groeiende buik, is maar al te duidelijk. De Duchess of Sussex houdt gedurende de uitreiking haar buik goed vast.

Bokaal

De hertogin mocht de bokaal voor Womenswear Designer of the Year uitreiken. Deze prijs ging naar de designer van haar prachtige trouwjurk: Givenchy's Claire Waight Keller. Aan de foto's te zien genoot hertogin Meghan gedurende de hele show.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marie Claire (@marieclairemag) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ira Comleva (@doll_memories) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Civiram Bmd Cemuno (@viciram) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook