Glennis Grace goudeerlijk over ‘America’s Got Talent’-avontuur

Onlangs was Glennis Grace te gast bij Jeroen Pauw om over haar Whitney Houston-tribute te praten. Natuurlijk kwam haar America's Got Talent-avontuur ook aan bod, en de zangeres vertelt goudeerlijk dat de show een verkeerd beeld van haar heeft neergezet.

Lees ook

Onlangs was Glennis Grace te gast bij Jeroen Pauw om over haar Whitney Houston-tribute te praten. Natuurlijk kwam het America's Got Talent-avontuur ook aan bod, en de zangeres vertelt goudeerlijk hoe de show een verkeerd beeld van haar heeft neergezet.

LEES OOK: Arjen Lubach maakt hilarisch filmpje over leven Glennis Grace

Eenzame moeder

"Ik werd daar als de eenzame moeder, de hardwerkende moeder neergezet", begint Glennis haar verhaal. "Ik zit al best wel lang in het vak en ik heb een zoontje van twaalf jaar. Ze hebben het allemaal wel een beetje aangedikt. Ik denk uiteindelijk dat het verhaal belangrijker was dan wat je daar aan het neerzetten was." 

Of de zangeres zelf nog iets in te brengen had? "Je bent eigenlijk de hele tijd bezig om interviews te geven en hoe ze dat plaatje willen neerzetten. Soms zat je twee uur achter elkaar, dan was je daarna ook helemaal murw. En tuurlijk geef je dan ook wel aan van: "Jongens, dit is niet echt wie ik ben". Dan zeggen ze "Dan halen we dat er wel uit" maar dat gebeurt dan niet." 

Amerika

Onlangs lieten Glennis' Amerikaanse managers weten te breken met de zangeres. Over deze gebeurtenis vertelt ze: "Ik hoorde bijna niets meer van ze. Ze deden niet veel. Ik weet eigenlijk nog steeds niet waar ik mee te maken heb gehad. Achteraf klopte er eigenlijk helemaal niets van."

BRON: PAUW, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook