Look Of The Weekend: Prinses Mary van Denemarken in Letland

Ze bewijst maar weer hoe stijlvol ze is.

Lees ook

Kroonprinses Mary van Denemarken woonde samen met haar man kroonprins Frederik een welkomstceremonie in Letland bij. Ze heeft zichzelf weer van haar meest stijlvolle kant laten zien tijdens het officiële bezoek.

LEES OOK: Take that! Prinses Marie neemt fijntjes revanche

De officiële welkomstceremonie vond plaats in het Riga Palace in Letland. Het stel werd op de regenachtige dag verwelkomd door de president van Letland, Raimonds Vējonis en First Lady Iveta Vējone. 

Looks

De Deense prinses wordt vaak vergeleken met de hertogin van Cambridge , vanwege haar natuurlijke schoonheid en haar bruine haar. Mary verscheen tijdens de ceremonie à la Jackie Kennedy: ze droeg een prachtige lange, oudroze jas met een ronde hals. Haar riem, hoed en handschoenen hadden dezelfde kleur. De hoed, ook wel 'pillendoosje' genoemd, was een knipoog naar voormalig First Lady Jackie.

Voor haar tweede look koos ze een lange ijsblauwe jas, en ook ditmaal was alles matching. Van haar jas tot haar clutch: everything was blue. Dat de prinses van matching-outfits houdt, is duidelijk. En wat staat het haar goed!

BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook