Doodsoorzaak Nieuwe Tijden-actrice Désirée Viola bekend

Afgelopen weekend kwam in de Belgische media het verdrietige nieuws naar buiten dat Désirée Viola (26), bekend door haar rol als Fien Poirier in de serie Nieuwe Tijden, is overleden. 

Lees ook

Afgelopen weekend kwam in de Belgische media het verdrietige nieuws naar buiten dat Désirée Viola (26), bekend van haar rol als Fien Poirier in de serie Nieuwe Tijden, is overleden. 

LEES OOK: Doodsoorzaak GTST-acteur Dave Mantel bekend

De vader van Désirée, Patrick Breugelmans, laat weten dat de jonge actrice uit het leven is gestapt.

Geen woorden

“Gisteren is het leven zoals wij dat kennen gestopt. Désirée was het licht, onze zon, onze ster, onze prinses … een dochter uit duizenden. Er zijn geen woorden voor dit verdriet, enkel tranen. We willen iedereen uit de grond van ons hart bedanken. Voor jouw steun, voor je troost, voor alle blijken van medeleven. Iedereen vraagt waar ze ons mee kunnen helpen, het antwoord is eenvoudig. Hou van haar zoals ze was, denk aan haar zoals ze was, maak een gouden randje rond jouw herinneringen. Slaap zacht, prinsesje van ons hart. Papa,” schrijft Patrick emotioneel op Facebook.

Zelfdoding

Door middel van zijn bericht maakt de vader bekend dat zijn dochter om het leven is gekomen door zelfdoding. Hij wil dat hier open aandacht aan wordt besteed. “Door er niets over te zeggen doen we meer kwaad dan goed. Daarom zal op de rouwbrief een oproep worden geplaatst om voor De Warmste Week te doneren aan het Centrum ter Preventie van Zelfdoding. Mensen met problemen moeten weten waar ze terechtkunnen, zodat niemand dit ooit nog hoeft mee te maken.”

BRON: HLN, BEELD: INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook