Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen iedere zondag.

1. Yikes, Piers Morgan gaat keihard los op hertogin Meghan
Ooit was journalist Piers Morgan bevriend met de huidige hertogin van Sussex, nu legt hij fijntjes in de Daily Mail uit waarom het hof zich tegen haar keert. En oud zeer of niet, het is interessant leesvoer.

2. Kate en William geven kerstfeest in paleis
Kerstfeest in Kensington Palace! De hertog en hertogin van Cambridge gaven een vrolijk kerstfeestje voor kinderen van luchtmachtpersoneel dat momenteel op Cyprus is gestationeerd. 

3. Heftig besluit: Hannovers verkopen familiepaleis
Het is altijd even slikken om als koninklijke familie afstand te doen van een stuk geschiedenis, maar prins Ernst-August van Hannover Junior heeft de knoop toch doorgehakt.

4. George & Camilla: aristo wedding in sprookjespaleis
Polospeler George Spencer-Churchill (26), de aanstaande 13de hertog van Marlborough is onlangs getrouwd met zijn jeugdvriendin Camilla Thorp  (31) en het is allemaal om te zwijmelen.

5. Carole Middleton geeft kerstboom aan kleinkinderen
De op één na beroemdste oma ter wereld heeft haar eerste interview ooit gegeven: "Mijn leven is heel normaal, het grootste deel van de tijd, dan."

 

Laatste nieuws

Zie ook