Hilarisch: bang jongetje kruipt weg voor Queen Elizabeth

Gisteren bezocht Queen Elizabeth een liefdadigheidsorganisatie in Londen. Terwijl ze een groep medewerkers ontmoette, leek een kleine jongen overweldigd te raken door de ontmoeting. Wat hij vervolgens deed? Je verwacht het niet.

Lees ook

Gisteren opende Queen Elizabeth liefdadigheidsorganisatie Queen Elizabeth II centre in Londen. Terwijl ze een groep medewerkers ontmoette, leek een kleine jongen overweldigd te raken door de ontmoeting. Wat hij vervolgens deed? Je verwacht het niet.

LEES OOK: De Queen drinkt 4 alcoholische drankjes en dít is waarom

Nathan Grant, nog maar negen jaar, stond aanvankelijk braaf stil toen de Queen tegen een vrouw achter hem sprak. Na een paar seconden liet hij zich op de grond vallen, wurmde hij zich achter de volwassenen langs en vluchtte de kamer uit. Hij riep zelfs "Dag!" voordat hij wegging. Per ongeluk de koningin knuffelen of vergeten te buigen kan gebeuren, maar spontaan wegkruipen? That's a whole new game. 

Viral

Het filmpje gaat niet voor niets viral en Twitter gaat los. Hilarische reacties als "Die jongen die wegkruipt van de koningin ben ik in alle sociale situaties" of "Dit ben ik terwijl ik al mijn problemen probeer te ontwijken" zijn te lezen. Ja, deze jongen is behoorlijk relatable

BRON: THE TELEGRAPH, BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook