Dochtertje Saar Koningsberger opgenomen in het ziekenhuis

Hoewel Saar Koningsberger (31) gisteravond in de halve finale van het programma Boxing Stars stond, had ze hele andere dingen aan haar hoofd. Dochtertje Scottie Jones (9 maanden) ligt in het ziekenhuis.

Lees ook

Hoewel Saar Koningsberger (31) gisteravond in de halve finale van het programma Boxing Stars stond en moest presteren, had ze hele andere dingen aan haar hoofd. Dochtertje Scottie Jones (9 maanden) ligt in het ziekenhuis.

LEES OOK: Kelly weekers deelt emotioneel bericht

De presentatrice stond in de halve finale van de show Boxing Stars, waarin ze het tegen Utopia-deelneemster Billy Bakker moest opnemen. Saar won en staat in de finale. Na haar overwinning deelt ze op Instagram het vervelende nieuws dat haar dochtertje Scottie in het ziekenhuis is opgenomen.

Schakelen

"Het lastige is dat ik de hele tijd moet schakelen tussen mama Saar en SuperSaar", schrijft ze. "Gister was de omschakeling wel heel groot toen ik na het behalen van mijn finaleplek gelijk door m'n moeder werd opgehaald om mee te gaan naar het ziekenhuis. Scottie is namelijk opgenomen. Geen stress. Alles komt goed maar de komende nachtjes slapen we nog niet thuis. Dank allemaal voor de ongelofelijke support!" Onder de reacties luiden veel steunbetuigingen. Hopelijk komt Scottie er snel weer bovenop, sterkte Saar!

BRON: INSTAGRAM, BEELD: DARIO & MISJA

Laatste nieuws

Zie ook