Zien: Meghan gespot met flinke babybuik

Over de zwangerschap van hertogin Meghan willen we maar al te graag meer en meer te weten komen. Helaas laat de hertogin weinig los, maar haar groeiende babybump kan ze nu echt niet meer verbergen.

Lees ook

Over de zwangerschap van hertogin Meghan willen we maar al te graag meer te weten komen. Helaas laat de hertogin weinig los, maar haar groeiende babybump kan ze nu echt niet meer verbergen.

LEES OOK: Yikes, Piers Morgan gaat keihard los op hertogin Meghan

Druk, druk, druk

In het voorjaar kunnen we de royal baby verwachten. Meghan is haar pregnancy glow nog lang niet verloren. Ook al heeft de Duchess of Sussex een druk bestaan, een verhuizing op de planning en wat gedoe met de Britse media, de altijd vrolijke actrice laat zich niet kennen.

Babybump

Toen Meghan en liefje Harry de St. Luke's Church in Kensington verlieten, werd de brunette met een flinke babybump gespot. In de donkerblauwe jurk die ze droeg, was de buik van Meghan een stuk beter te zien dan voorheen. Tijdens haar tour door Australië in oktober verklapte ze aan een fan dat ze vier maanden in verwachting was. Dat betekent dat Meghan nu al over de helft is. Spannend!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Prince Harry & Meghan Markle ? (@harry_meghan_sussex) op

BRON: GRAZIA BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook