Zien: Gigi Ravelli showt voor het eerst babybuik

Gigi Ravelli (36) maakte tijdens de première van All You Need Is Love bekend dat ze zwanger is. De voormalig GTST-actrice en presentatrice is niet meer vaak in de spotlights te vinden.

Lees ook

Gigi Ravelli (36) maakte tijdens de première van All You Need Is Love bekend dat ze zwanger is. De voormalig GTST-actrice en presentatrice is sinds 2014 compleet uit de spotlights verdwenen. Tijdens een uitstapje weet ze echter haar flinke babybuik niet te verhullen.

LEES OOK: Sylvie Meis voor het eerst over haar nieuwe liefde

Shownieuws toont foto's van Gigi's babybuik. Wat ziet ze er glowing uit! Het is nog niet bekend wanneer Gigi is uitgerekend. Aan de beelden te zien, moet de actrice rond de vijf maanden zwanger zijn.

Spotlights

De blonde actrice staat al een tijdje niet meer in de spotlights. Ze trouwde in 2016 met Roger en voor hem heeft ze veel opgegeven. Zo heeft ze haar acteercarrière stopgezet, omdat haar man liever onopvallend blijft. Ook wordt haar Instagramaccount al jaren niet meer gebruikt en is Gigi niet meer te vinden op showbizzfeestjes. Echter maakte ze vorige maand wel bekend een kleine rol te hebben in de film All You Need Is Love. 

BRON: SHOW, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook