Sylvie Meis voor het eerst over haar nieuwe liefde

Sylvie Meis is weer in love! En hoewel alle media al denken te weten met wie, wil Sylvie het 'uit respect' noch bevestigen nog ontkennen.

Lees ook

Sylvie Meis is weer in love! En hoewel alle media al denken te weten met wie, wil Sylvie het 'uit respect' noch bevestigen noch ontkennen.

LEES OOK: Sylvie bevestigt relatie met filmproducent

Column

In haar nieuwste column voor Grazia geeft de blondine eindelijk een update over haar huidige liefdesleven. Want hoewel ze de afgelopen weken er vaak genoeg de koppen mee heeft gehaald, rapt Sylvie er zelf met geen woord over. Tot nu…

Respect

"Plotseling piepte er deze keer een superleuke text message binnen tijdens de repetities. Hoewel ik me in het hol van de leeuw bevond tussen mijn 'vrienden' van Bild, die allemaal meeluisteren als ik even niet op het podium sta, slaakte ik spontaan een vreugdekreetje", vertelt ze over het moment dat ze bezig was met de repetities voor het presenteren van de Duitse Place To B Awards. 

"Nog voordat ik er erg in had, ging er een telefoontje naar de hoofdredactie: Sylvie heeft contact met iemand. Daarop werd direct mijn manager Marina gebeld. Marina vroeg mij of ik het standaard antwoord wilde geven: 'Ja, ik date altijd.' Deze keer besloot ik om te zeggen: 'Ja, ik date. En ik ben gelukkig.' Die woorden werden direct gelinkt aan iemand, maar zijn naam heb ik zelf nooit genoemd. Ik wil proberen om de situatie onder controle te houden. Uit respect voor mijn date en zijn familie."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook