Georgina Verbaan doet boekje open over moeilijke jeugd

Sinds kort is Georgina pas trots op alles wat ze heeft bereikt.

Lees ook

Georgina Verbaan vertelt in het programma 'Waar is de Mol?' over haar chaotische jeugd. Samen met haar vader, beste vriend Patrick Martens en Johnny de Mol maakt ze haar droomreis naar Indonesië. 

LEES OOK: Georgina Verbaan: 'Als een man drie keer zoveel verdient, bedank ik'

Georgina heeft een moeilijke jeugd gehad. De Nederlandse actrice werd gepest, haar ouders zijn gescheiden toen ze nog jong was en ze verhuisde vaak. Na de scheiding zag ze haar vader één keer in de twee weken en groeide ze op bij haar moeder, met wie ze een moeizame band had en eigenlijk nog steeds heeft. "Ik had nooit zoveel vrienden, was best Einzelgängerig. Maar we zijn ook veel verhuisd, m’n jeugd is gewoon best een beetje rommelig geweest. Ik heb op veel verschillende scholen gezeten en ben ook wel gepest." 

Rommeltje

Op vijftienjarige leeftijd is Georgina uit huis gegaan, omdat ze graag zelfstandig wilde zijn, maar toen ze eenmaal alleen was werd het een rommeltje. Ze staat dan ook vaak in de overlevingsstand. "Ik was altijd bezig met de rommel en niet met onderliggende dingen, dat komt later pas, als het beter gaat."

Alleen

Nu, 39 jaar later, voelt Georgina zich nog steeds alleen. "Daarom is Patrick zo belangrijk, hij geeft me het gevoel dat ik connected ben. En m’n dochter natuurlijk." Johnny vraagt haar veel persoonlijke dingen en wil dan ook weten wat Georgina tegen de jonge Georgina zou zeggen. Ze is even stil en antwoordt dan: "Het komt goed." De presentatrice is al lang bekend, maar is sinds kort pas trots op alles wat ze heeft en heeft bereikt. "M’n eigen huisje, m’n dochter en m’n kat. Dan denk ik: wow, wat heb ik dat goed voor elkaar."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

BRON: WAAR IS DE MOL, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook