Hertogin Meghan al een bekende bij de royals voordat ze Harry ontmoette

Wat is de wereld toch klein hè.

Lees ook

Hertogin Meghan Markle hoort nu helemaal bij de koninklijke familie, maar ze bleek al veel eerder een bekende te zijn. Britse krant Express laat weten dat hertogin Meghans over-over-overgrootmoeder in Windsor Castle werkte.

LEES OOK: Agent hertogin Meghan sluit Hollywood-comeback niet uit

Er is in het personeelsarchief gekeken en daaruit blijkt dat hertogin Meghan's over-over-overgrootmoeder in de 19e eeuw kokkin was in Windsor Castle. Het was even puzzelen en ver teruggaan in de tijd, maar dan heb je ook iets!  

Familie

Volgens het archief werkte er honderdzestig jaar geleden, rond 1856, een kokkin met de naam M. Bird in Windsor Castle. Rond die tijd was tiener Mary Bird, familie van Meghan, in Londen. Mary trouwde met ene Thomas Bird. Het stel kreeg samen twee kinderen, waarvan één hertogin Meghan's over-over-overgrootmoeder was. Toen Thomas stierf, emigreerde Mary naar Canada. Eén van Mary's afstammelingen is Thomas Markle (Meghans vader) die trouwde met Doria Ragland. Klinkt als een lastige puzzel, maar dat is het eigenlijk niet.

Een jaar voordat de prachtige Meghan haar prins Harry ontmoette, heeft ze Malta bezocht om iets over haar afkomst te weten te komen. Ze liet weten dat dit belangrijk was omdat haar over-over-overgrootmoeder er heeft gewoond. En dat bleek dus de vrouw te zijn die ooit in Windsor Castle werkte. Zo zie je maar dat de wereld eigenlijk heel klein is hè. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ruqia Botan (@ruqiabotan) op

BRON: EXPRESS, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook