Hertogin Kate schittert bij Corps Diplomatique

De hertogin van Cambridge doet éven voor hoe je 'sprookjesprinses 2.0' doet.

Lees ook

In Buckingham Palace heeft de jaarlijkse receptie voor het Corps Diplomatique plaats gehad. De hertogin van Cambridge besloot volk en vaderland op passend geflonker te trakteren.

Kate – misschien moeten we haar zoetjesaan Catherine gaan noemen – droeg wederom de Lover's Knot, een favoriete tiara van prinses Diana die inmiddels wel zo'n beetje haar go-to hoofdtooi is geworden.

Op haar Jenny Packham Couture – serieuze Cinderella-vibes, toch?- de hoge orde die ze onlangs ook al droeg. Als lid van de Windsor Eredivisie ontving ze samen met de Queen, prins Charles, hertogin Camilla en prins William zo'n 1000 diplomaten.

Camilla, de hertogin van Cornwall droeg een ensemble dat erg leek op dat wat ze aanhad bij het staatsbezoek dat de Oranjes onlangs aan het Verenigd Koninkrijk brachten. Erbij de Honeycomb Tiara, die ze meestal draagt bij grote royal events.

De hoofdrolspeelster kwam in crème en goud en had haar onafscheidelijke zwarte handtas omgeruild voor een goudkleurig exemplaar. Bonuspunten voor de gouden schoenen, héél Hans Christian Anderson. 

Maar ere wie ere toekomt: Kate was toch wel de onbetwiste ster van de avond. En complimenten aan het royal PR-brein dat alle roddels van de afgelopen dagen heeft laten vervagen door een fotograaf los te laten op een normaal besloten receptie, met de drie hoogste vrouwen van het land. Well played, Buckingham Palace. 

 

Foto's © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook