Opnieuw een enorme klap voor Monique

Het zit Mo niet mee dit jaar...

Lees ook

Verdrietig nieuws voor Monique Westenberg. Op social media laat ze weten dat haar stiefmoeder Maria, die ze zelf liever haar pinda mama noemt, gisteravond is komen te overlijden. 

LEES OOK: Roxeanne: 'Misschien had ik me er destijds niet mee moeten bemoeien'

Dierbare

Alsof ze met het overlijden van haar grote vriendin, hond Dunya, nog niet genoeg verdriet heeft gehad, heeft Monique opnieuw afscheid moeten nemen van een dierbare. 

Hoop

Met een uitgebreide post op Instagram laat ze weten erg verdrietig te zijn. "Mijn pinda mama! Toch nog heel onverwachts is mijn allerliefste pinda mama, Maria, gisteravond overleden. Na meer dan een jaar vechten tegen alle ziektes die je zijn overkomen, dachten we dat je er eindelijk bovenop ging komen. Er was weer een klein beetje hoop. We lachten zelfs weer met elkaar en na negen weken ziekenhuis, kregen we hoop dat je hier snel uit zou mogen. Helaas was jouw hartje te zwak na alles wat je lichaam heeft moeten doorstaan", begint ze haar verdrietige post. 

In de rest van het emotionele bericht, bedankt Monique Maria voor de afgelopen 20 jaar. Ook laat ze weten dat ze een geweldige oma was voor André jr. en ze haar pinda mama zo ontzettend erg veel gaat missen. 

Wij wensen Monique en André heel veel sterkte de komende tijd!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook