Katy Perry heeft halve ton over voor date met vriend Orlando Bloom

En de reden is eigenlijk best grappig.

Lees ook

Om geld in te zamelen voor de wederopbouw van Malibu werd een date met Orlando Bloom geveild. Tot grote teleurstelling van al zijn fans kwam echter zijn eigen vriendin Katy Perry met het hoogste bod en is zij de gelukkige die er met hem vandoor gaat.

LEES OOK: Zien: Katy Perry's wonderlijke haartransformaties

De veiling was georganiseerd om geld in te zamelen voor de wederopbouw van Malibu na de bosbranden van vorige maand. Katy Perry presenteerde het evenement en legde alles haarfijn uit aan de mensen in de zaal. 'Je mag met Orlando op de motor naar een restaurant en met hem lunchen. Dat betekent ook dat je met hem op een motor zit en hem vast kunt houden op een manier waar ik niet echt blij van word.' Een fan van Katy heeft dit allemaal gefilmd en op haar Instagram geplaatst.

Date

Zodra ene Laura, waarschijnlijk groot van fan Orlando, $20.000 bood, kwam het waarschijnlijk iets te dichtbij voor Katy en heeft ze er een stokje voor gestoken. 'Laura, het spijt me. Maar ik koop deze voor $50.000', zei de zangeres nog net voordat ze de microfoon liet vallen en het podium afliep. Eind goed al goed dus (al zullen zijn fans dat misschien niet zo zien). Orlando een date met zijn eigen vriendin en $50.000 naar de wederopbouw van Malibu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pop Vulture (@popvulturehollywood) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Katy Cat Mexicana (@mexikatycat84) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook