Om deze reden wil Michelle Obama geen president worden

Hoe graag veel Amerikanen ook willen dat Michelle Obama zich verkiesbaar stelt voor de volgende presidentschapsverkiezingen, de oud-First Lady denkt er niet over. "Ik wil geen president worden!"

Lees ook

Hoe graag veel Amerikanen ook willen dat Michelle Obama zich verkiesbaar stelt voor de volgende presidentschapsverkiezingen, denkt de oud-First Lady er niet over. "Ik wil geen president worden!" Moge dat duidelijk zijn.

LEES OOK: Michelle Obama swingt de pan uit bij Beyoncé

Tijdens een bezoek aan de Lower Eastside Girls Club in Manhattan afgelopen zaterdag, vertelt ze: "Mijn pad is nooit de politiek geweest. Ik ben toevallig getrouwd met iemand wiens passie politiek is. Dat hij het leuk vindt, betekent niet dat ik het leuk vind."

Zware baan

Eerder vertelde Michelle aan Oprah Winfrey in 2016: "Het is een zware, zware baan. Als je dit gaat doen, stopt het leven van je kinderen. De volgende familie die hier (Witte Huis) komt wonen, iedere persoon van die familie, elk kind, elk kleinkind, hun leven komt op zijn kop te staan op een manier die niemand begrijpt." Inmiddels zijn er al meer dan twee miljoen exemplaren van Michelle's boek Becoming verkocht, dus een carrière als auteur zit er zeker wel in.

BRON: THE INDEPENDENT, BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook