Anouk op je feestje? Dit kost het je!

Anouks optredens zijn per jaar misschien wel op twee handen te tellen. Wie de zangeres dus wil optrommelen om op een feestje te komen zingen, mag op zijn zachtst gezegd héél diep in de buidel tasten.

Lees ook

Anouks optredens zijn per jaar misschien wel op twee handen te tellen. Wie de zangeres dus wil optrommelen om op een feestje te komen zingen, mag op zijn zachtst gezegd héél diep in de buidel tasten. Er zit namelijk een pittig prijskaartje aan een optreden van de 43-jarige.

LEES OOK: Jongste kinderen Anouk scheuren er op los

Ka-ching!

Waar je voor zangeressen als MaanGlennis Grace en Romy Monteiro voor een uur nog wel onder de 15.000 euro blijft, mag je voor een uurtje Anouk met band zo'n 180.000 euro neerleggen. Shocking! 

Menu

Maar ja, dan heb je natuurlijk wel een optreden van één van de beste zangeressen van Nederland. Het kan overigens ook een stuk goedkoper, want er is een heel Anouk-menu waar je uit kunt kiezen. Wanneer de The Voice-coach haar bandleden thuislaat, is ze voor een akoestische set te boeken voor 50.000 euro. Neemt ze wel (enkele van) haar band(leden) mee, dan betaal je gelijk 30.000 euro meer. Groot fan van Anouk en altijd al een privé-concert gewild? Dan weet je nu dus wat je te doen staat!

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook