Agent hertogin Meghan sluit Hollywood-comeback niet uit

Tabloids raken niet uitgepraat over hertogin Meghan. Gina Nelthorpe-Cowne, hertogin Meghan's showbusiness-agent toen ze nog actrice was, heeft laten weten dat de kans heel groot is dat Meghan een comeback naar Hollywood maakt. 

Lees ook

Tabloids raken niet uitgepraat over hertogin MeghanGina Nelthorpe-Cowne, hertogin Meghan's showbusiness-agent toen ze nog actrice was, heeft laten weten dat de kans heel groot is dat Meghan een comeback naar Hollywood maakt. 

LEES OOK: Hertogin Meghan, gemor en een muffe kerk

Hertogin Meghan heeft als vrouw van prins Harry een belangrijke rol gekregen in het koningshuis. Een rol in een Hollywoodfilm zou dan ook zeker niet goedgekeurd worden door de royals. Toch lijkt Meg zich daar niet zoveel van aan te trekken.

Vastberaden

Op een feestje in het Marylebone in Londen laat Gina weten dat Meg zich niet aan de kant laat zetten. "Als Meghan weer een film wil maken, zal ze dat doen. Ze is een vastberaden vrouw en weet wat ze wil. Ze is een vrouw van vandaag, heeft haar wil en is een leider."

Hertogin Meghan werd bekend door haar rol in de serie Suits. Verder had ze zo nu en dan wat kleine rollen in films. Mocht ze een comeback in Hollywood  maken, dan verwacht Gina dat ze iets groots gaat doen. "Ze zal zeker iets serieus doen. Ze zal geen lichtzinnig meisje zijn, zoals ze eerder was. Meghan is een geweldige actrice."

Kinderen

Hertogin Meghan is nu zwanger van haar eerste baby, maar daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Gina lijkt te weten hoeveel kinderen Meg wil en ze vertelt dat een terugkeer in de filmwereld niet zal gebeuren tot hertogin Meghan een aantal kinderen heeft. "Ze wordt een mooie moeder en ze is heel zorgzaam." Wie zal het zeggen: bij Meghan lijkt niets zeker te zijn. 

BRON: GINA NELTHORPE-COWNE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook