Must-see: nieuwe Netflix-documentaire over Chanel

Modeliefhebbers opgelet. Er komt een nieuwe documentaireserie, genaamd 7 Days Out, op Netflix. En deze wil je zien! Het leven van verschillende grootheden wordt gevolg, zo bijt Karl Lagerfeld het spits af. 

Lees ook

Modeliefhebbers opgelet. Er komt een nieuwe documentaireserie, genaamd 7 Days Out, op Netflix. En deze wil je zien! Het leven van verschillende grootheden wordt gevolgd, zo bijt Karl Lagerfeld het spits af. 

LEES OOK: Karl Lagerfeld onherkenbaar door nieuwe look

In de serie wordt elke aflevering een invloedrijk persoon gevolgd die naar een belangrijk evenement toe leeft. Karl Lagerfeld is als eerste aan de beurt. Kijk mee hoe the man himself de Chanel Spring/Summer 2019-modeshow voorbereidt. 

Vrijheid

Voor de docu mocht regisseur Andrew Rossi op veel plekken filmen: van de persoonlijke studio van Karl in Parijs en de ateliers van Chanel tot een kijkje achter de schermen bij de modeshow in het Grand Paleis. Een echte must-see dus. Naast een aflevering over mode komen ook film, ruimtevaart, sport, eten en entertainment aan bod. Zet 21 december maar in je agenda!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ELLE KOREA 엘르 (@ellekorea) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ?361 Magazine? (@361magazine) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @ilovemuneq op

BRON: HLN, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook